Levering & Retourneren

BEZORGING: 

Alle bestellingen binnen Nederland worden gratis via PostNL verzonden en aangeboden. Binnen twee werkdagen na het plaatsen van de order kunt u de bestelling thuis verwachten.

Op het moment dat een geplaatste order daadwerkelijk verzonden is, wordt er automatisch een e-mail verstuurd met hierin de track en trace code. Door middel van deze code is het mogelijk om via de website van PostNL de status van de desbetreffende bestelling te volgen. 

RETOURNEREN EN RUILEN: 

- Kan ik mijn bestelling ruilen of retourneren?

U heeft 14 dagen de tijd om te bepalen of u tevreden bent met uw aankoop.

Meld uw retour aan door een e-mail te sturen aan contact@burlestic.com en vermeld daarin uw naam, ordernummer, product en met voorkeur ( niet verplicht ) ook de reden van retour. Vervolgens kunt u de retour ( op onze kosten ) terug sturen naar onderstaand postadres. Wij dienen de retour na aanmelding, binnen 14 kalenderdagen ontvangen te hebben. 

Burlestic Clothing
Goudseweg 93
2821 BE Stolwijk

De gehele retourprocedure geldt tevens ook voor SALE artikelen. 

LET OP: 

• Vergeet de pakbon niet bij uw retour te voegen.
• Als het product gedragen, gewassen, gewijzigd of beschadigd is kunnen wij deze niet terug nemen. 

Artikelen die speciaal gemaakt zijn kunnen niet worden geretourneerd.
 

- Wat houdt het herroepingsrecht in? 

Bij elke levering ontvangt u een pak- en retourbon. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht, is het voldoende om alleen de retourbon mee te sturen. U kunt ook door het invullen van de retourbon aangeven dat u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. U bent daarbij niet verplicht de reden van retour te vermelden.

- Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?

De kosten voor het retourneren zijn voor Burlestic. Bij het retourneren dienen deze door de klant zelf betaald te worden. Het volledige bedrag krijgt u vervolgens teruggestort. 

- Wanneer wordt mijn aankoopbedrag teruggestort?

Als wij uw retour hebben ontvangen, sturen wij u een creditnota per e-mail.
We zullen het aankoopbedrag inclusief de retourkosten zo snel mogelijk, doch binnen 14 dagen terugstorten op uw rekeningnummer.